Livet gården

Foto , Friluft , Dyreliv

2020 har vært et spesielt år for oss alle, et år hvor verden ble omringet av Covid-19 og pandemien tok overhånd, mye negativitet og usikkerhet blant verdens befolkning.

For vår del var dette også det mest spennende året i livet vårt, året samboeren min og jeg fikk kjøpt hus, midt i en verdenspandemi. Et lite hus ut på landet, med god plass både ute og inne. En kjeller som rommer 3 store volierer med masse flotte tropefugler, i 1 etasje har vi 4 akvarium fra 30 Liter opp til 720 Liter med mye spennende i. 2 etasje har vi et reptilrom som nå rommer masse slanger, øgler, skilpadder og taranteller. Uthuset vårt har blitt hønene sin plass sammen med mandarinendene og hermelinkaninene våre.
I tillegg har vi en nydelig Newfoundlandshund, en snøbengaljente og en brun bengalgutt

Planene for de kommende årene er store så her er det bare å følge med på hva som skjer. Velkommen for en sniktitt på livet på gården!
Siste blogginnlegg 

Ja nå er det ei stund sia jeg har oppdatert hjemmesia. Jeg er fortsatt sykemeldt og helsa ser ikke ut til å bli bedre med det første, dårlig med hjelp fra leger og må finne ut av det meste selv. Er søkt inn på noe arbeidsrettet rehabilitering via nav så er spent på hva det er for noe. Er...

Ja nå er det en stund siden jeg har delt noe, og det er det en grunn til. Sliter en del med helsa og er mye sykehus og prøver og ditten og datten. Sliter også med fatigue så alt må planlegges hva enn jeg gjør og da blir ikke nettsiden og bildedeling prioritert.

Ny valp i hus!

16/04/2022

Jada nå har det skjedd igjen, nytt familiemedlem har ankommet Rakkestad Zoo og denne gangen en veldig søt liten Pyrineerhund ved navn Ylva. Det ble en laang Trondheimstur for å hente hun og endelig har vi fått med oss valpen hjem i hus med alle de andre gale dyra våres. Hun godtar både Kikki og katter og geiter så...