Dilla på dyr

01.08.2021

Ja det er jo ingen hemmelighet at vi er glad i dyr. Det er ikke så vanskelig å se. Men han bedre halvdelen min har jo alltids noen gode ideer og heldigvis for meg så er han ganske handy også. Så siden vi har så mye fugl ute og i kjelleren, og noen nymfer i andre etasje, så må det selvfølgelig til med noen i stua og! Så, etter hans årelange ønske om å ha et glassvolier i stua, så blir det akkurat sånn hos oss nå! Svigerfar er også veldig behjelpelig og stiller opp med alskens når han har mulighet! Og siden det er søndag og regnvær så får platting vente litt til, men det er jo perfekt jobbe-inne-vær uansett. 

Hva som kommer inni her blir en overaskelse, og det kommer til å bli awsome! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Vi har jo også dilla på andre dyr enn fugl også, og nå driver vi å fyller opp terrarier med taranteller. Jeg har jo hatt dilla i åresvis og jeg hadde vel rundt 32 taranteller på det meste, ikke helt i nærheta der enda men det kommer seg! Og heldige meg som har en samboer som er med på alt, så har han og fått mer dilla på de åttebeinte hårete skapningene også, så da er vi på god vei med 13 arter for øyeblikket og neste uke er vi mest sansynlig på 15 eller 16! Har oppdatert galleriet med noen fler taranteller nå så for de som ikke syns de er så ekle og fæle så kan dere trykke HER for å komme dit. 

Mer oppdatering på ferdig resultat av stuevolier og reptil/tarantell rom kommer etterhver. Litt og litt av gangen.

På lørdag var vi så heldige å ble varta opp med grillmat hos svigers etter en lang dag på jobb. Og for meg å slippe å lage mat og vaske opp er jo bare luksus iblant! Så fikk jeg jo hilsa på nye pusen deres også, Leopus! Og det ble jo selvfølgelig en aldri så liten photoshoot. Full av energi og personlighet!

Ellers har det vært en sløvedag for min del, fulgt med på gutta boys og vært aldri så lite værsjuk av dette været som nå begynner å ligne mer og mer på høst! Både koselig og litt vemodig samtidig. 

Nå skal det sløves videre og nyte siste rest av helga, før det er pån igjen med ny uke! Og med det ønsker jeg deg der ute en god søndag!