Dyra på gården!

13.10.2021

Ja da sitter jeg her da, en høstkveld i oktober, bare noen få grader ute, regn og blest med en kaffekopp i hånda og 2 katter som ligger strødd rundt meg i sofaen! Jeg har klart det store å blitt sykemeldt, med betennelser i begge beina så det å tenke positivt om dagen er litt vanskelig merker jeg, men det er da jeg setter så sinnsykt stor pris på alle dyra vi har, og for en flott samboer jeg har som har fått til så mye!

Mange spør meg ofte om hva slags dyr vi har, og hvor mange. Og mange tenker kanskje at vi har for mye til hva vi kan takle. Men så er det jo det at vi er veldig sjelden borte mer enn noen få timer av gangen fra dyra, vi jobber ulikt så når en er på jobb er den andre hjemme. Vi bruker heller ikke tid på å reise, da vi har valgt dyrelivet framfor reiseliv og festliv. Det er her vi slapper av, har det gøy og nyter livet, og så lenge vi har gode rutiner på renhold og foring så fungerer det helt supert.

Av de dyra vi har nå så har vi 1 newfoundlandshund, Kikki som hu heter. Vi håper kanskje på å skaffe en venn til hu etterhvert også, det får tiden vise! Vi har også 2 nydelige bengalkatter, en normal og en snøbengal. Hinata snøbengaljenta vår fikk vi først, og i år fikk vi enda en gutt ved navn Amehlo. Han er nå blitt utekatt, da han er vant med utelivet fra forrige hjem, så han elsker å fly ute på dagtid, og kommer inn når han skal sove. Hinata får vi se om vi kanskje begynner å ha litt mer ute til sommeren, men foreløpig er hu ganske rolig bengal i forhold til Amehlo og koser seg inne på fanget til a mor isteden.

Vi har jo også 2 gærne afrikanske dverggeiter som er noen sjarmører. Tigger og bråker etter snop hele tia, men de er da så skjønne att!

Ellers har vi forskjellige ender, høner, hane og kyllinger, kaniner, masse forskjellige tropefugler, 4 akvarium, en del slanger, øgler, skilpadder og vi har runda 30 taranteller.
Det ble forresten 4 vellykka kyllinger, av 5 så det er jo kjempe stas! 4 gærne mini kyllinger som spretter rundt og begynt å utforske, blir spennende å se hvilke kjønn det er på de. Mistenker den eldste er hane, men det burde gå fint i en flokk på 20 høner minst. Bare å vente å se, ille spent på fargene også!

Neste år kommer forhåpentligvis dammen opp, og da er platting i orden, og sikkert mye mer planer utover. En blir jo aldri ferdig, hehe!

Nå er det kvelden, kyllinggryta er inntatt og nå er det sofakos med kaffe, katter og noe å se på på skjermen! Ha en fortsatt fin kveld!