en-4 dager til jul!

15/06/2022

Nå er jula her, skjønner ikke hvor tiden ble av! 11 dager igjen av 2021 og snart møter vi et nytt år atter en gang. Tida flyr så fort nå at jeg rekker knapt å blunke. Men vi har fått til mye det året her og jeg er stolt av hva vi har fått til. For tiden holder vi på med reptilrommet. Jeg har nå malt vegger og tak og halve gulvet. Nå må terrarium flyttes og innredes på nytt og alt klargjøres før jeg kan ta siste rest av gulvet. Godt jeg kan gjøre litt nytte av meg når jeg går så mye hjemme. Men du hvor kult det kommer til å bli! Bilde kommer når vi er ferdige!

Utenom det går egentlig dagene ut på å overleve dag for dag. Jeg føler jeg har nådd et helt nytt nivå av smerter i kroppen og begynner å bli ganske lei, så jeg prøver å finne positive tanker noe som ikke er så lett i disse tider. Men vi har dyra som gir meg en grunn til å stå opp hver morgen selv om kroppen skriker at den vil bare bli liggende. Jeg må fore og vanne og stelle dyra, og takk han der oppe eller noe for det, for ellers hadde jeg ikke vært her jeg er i dag! Prøver å sette pris på det så godt det lar seg gjøre. Og at det å eie spesielt høner gir så mye glede overasker meg! For hver gang jeg føler meg nede så tar jeg et besøk i hønsehuset og plutselig så er alt mye bedre! At det skulle gi meg så mye er helt utrolig. Elsker det! 

Og med det tar jeg meg en tur ut for kveldsstell og avslutter dagen med en kopp kaffe og litt serietitting. Ha en fin kveld der ute!