En innholdsrik sommer!

31.08.2022

Ja nå er det ei stund sia jeg har oppdatert hjemmesia. Jeg er fortsatt sykemeldt og helsa ser ikke ut til å bli bedre med det første, dårlig med hjelp fra leger og må finne ut av det meste selv. Er søkt inn på noe arbeidsrettet rehabilitering via nav så er spent på hva det er for noe. Er jo heller ikke ferdig med utredning, ting tar jo så kort tid her i landet!  Hodet går litt i stå når alt skal være et evig jag etter hjelp, vi som bor i flotte velferdsstaten også er hjelpa så langt unna. Ikke rart man blir sykere av å være syk her til lands.. Så jeg har rett og slett ikke hatt ork eller motivasjon til å styre med bilder og slikens. Vi var også halve sommeren uten internett pga feil med gamle kobbernettet og montør for ny antenne kunne ikke komme før ferien var over selvfølgelig. Så nå har vi nett! MEN det er mye vi har fått gjort siden sist jeg oppdaterte her da! 

For det første så er ikke huset vårt rødt lenger, men brunsvart og hus og uthus har fått et helt annet inntrykk enn tidligere! Vi har fått ferdig dammen vår, fått opp mye av kantene rundt platting, og vi har fått opp innramming av voliera på baksiden av huset som er 3m høyt. Her er det noen vevere som kommer til å bli glade med mer enn dobbelt så stor uteplass! Og thuja hekken er ferdig og til og med fiksa oss møbler til terassen! Nå må vi bare beise den på nytt da det var noe rart med terassevasken vi kjøpte og den ødela forrige beisejobb.. Så det var jo skikkelig nedtur! Men ikke noe vi får gjort noe med, men da må det gjøres på nytt og det er ikke akkurat en jobb man gleder seg til! 

Vi har også fått noen nye fugler i hus, blant annet et nytt tukanpar! Og det ble visst et par kyllinger som klekket i år også, hihi! Slenger ved litt bilder av hva som har skjedd siste tida også!

Ønsker alle flotte mennesker en riktig god kveld, siste kvelden i august!