en-Livet nå

22/07/2022

Ja nå er januar brått forbi og under 1 mnd igjen til vi har bodd her i 2 år alt. Tia flyr fort, samtidig som dagene går veldig treigt om dagen. Jeg har blitt fulltids sykemeldt nok en gang, gikk for tidlig ut i jobb og det var tydeligvis ikke kroppen min klar for så da stoppet det seg selv nok en gang. Så nå må jeg bare prøve å ta tiden til hjelp, tok en MR i går og skal ta en ny en i morgen, så er det kiropraktor neste uke igjen, og til legen om et par uker og se hva planen videre er. Prøver å være så aktiv jeg klarer med små øvelser som skal hjelpe. Om det hjelper er en annen sak, men nok om det! Dette her tar tid så må bare finne meg i det og slutte å stresse rundt det hele. Hjelper jo ikke det heller akkurat!

Men ellers så er det masse planer i lufta, reptilrommet begynner virkelig å ta form. Gulv er ferdig malt etter mye om og men, og syns det ble en veldig fin farge. Siden alt annet er svart så står terrarium i fokus og det gir rommet et helt annet uttrykk. Er så spennende med dette prosjektet. Nå må vi bare få fler terrarium og kanskje fler taranteller etterhvert så får vi fylt inn reolene. Love it!

Og i uthuset er det jo livatt om dagen, 3 haner som galer og 2 av dem er i stemmeskifte så dette er jo veldig spennende! Haha. Heldigvis er ikke røsten veldig skjærende eller grov så det kunne vært værre. Nå blir den ene hanen og høna som følger han hakk i hæl omplassert til noen som vil gi de et godt hjem, så da er vi nede i 21 høner og 2 haner! Holder det for å si det sånn. Men kos er det jo da! Godgutten er fortsatt godgutt, viser seg veldig om dagen og er fortsatt mammadalt så det holder. Liten skrulle. De kyllingene ser ut til å bli veldig flotte når de får voksendrakta si. Spennende å se utviklingen!

Ellers driver jeg å oppdaterer litt i galleriet her på siden og på fjesboka, mest for å ha et sted å mimres men også for å dele bilder jeg syns er greie og noen til og med fine. Fotografi er jo drømmen i tillegg til dyra, men dessverre ikke noe en kan leve av så da kan jeg ihvertfall ta litt bilder på hobbybasis. Mest med telefon for øyeblikket, men noe også med Nikon kamera , både nytt og gammelt. Har så mye bilder som aldri har blitt delt så her er det mye som vil dukke opp for de som syns det er gøy å følge med.  For de som vil følge med på facebook kan trykke HER så kommer dere til siden min der. 

Og med litt bildespam av Storm som gomler brød, ønsker jeg alle der ute en riktig fin kveld!