en-Nå kommer vintern!

20/05/2022

Nå er jula rett rundt hjørnet, og vinteren har vist sin ankomst med sine kalde grader og korte dager. Kjenner at jeg ikke er helt klar for å møte kong vinter enda, men det er ikke til å unngå dessverre så man må bare gjøre det beste ut av det! Har fått opp litt røde gardiner og mer lys og pynt i hus nå. Jeg er ikke den som pynter så mye til jul, men liker fargene så de står gjerne litt før og litt etter jul. Nisser og engler er ikke min stil, men vinterfigurer spesielt av ugler eller fugler er velkomne hele vinteren, hehe!

Uansett, det er snart tid for at kyllingene skal flytte ut i hønsehuset, siden de kom så sent så blir det en litt annen tilvenning, men vi satser på at dette skal gå bra også. Masse mat, spesielt fet mat og masse ekstra strø og halm så klarer de seg vel denne sesongen også. De er sterke kyllinger, og foreldra er sterke så da er det bare å krysse fingra! 
De er jo blitt så store, mye personlighet og utforsker alt mulig. Litt for mye kanskje, så det skal bli godt å få de ut i hønsehuset hvor høns hører hjemme, ikke på et rom inni huset! Men koselig er det uansett, så jeg nyter alle dagene så godt det lar seg gjøre. Å ha kyllinger sånn er noe av den største gleden i livet, og det blir nok ikke siste gang det skjer. Når flokken minker og de eldre takker for seg må det selvsagt nye tilskudd inn! Hvis ikke vi får større plass da selvsagt, eller noen andre ender eller gås kanskje? Hmm, ja her er mulighetene store etterhvert, hihi!

Geitene begynner å bli plagsomt tamme, etter et halvt år med trening så hopper de deg nesten ned og maser hver gang de ser oss i døra eller vindu. Mat og kos skal de ha, Saga har blitt veldig pågående og tar gjerne mot en del kos uten problemer. Storm følger sakte men sikkert etter og det er gøy å se at de er så tillitsfulle som de er nå. 

Nå har jeg begynt bittelitt i jobb igjen også. 2 dager i uka i første omgang, så jeg ikke overarbeider meg i starten. Skal på MR i januar for å ta en hel haug med nye tester. Prøver så godt jeg kan å gjøre hverdagen meningsfull og bevege meg det kroppen min klarer. Første dagen på jobb i går var tung, med lite pauser så ble natten tung og hatt mye smerter idag. Men utrolig godt å få kommet i gang igjen, om det så er bare noen få timer så gjorde det godt! Håper bare det blir bedre snart!

Vi var jo faktisk på PETS treff i helga også, hvor Trine Rein var underholder på lørdagskveld og vi fikk en time med foredrag fra selveste Lars Monsen, og det var ordentlig inspirerende å høre om hans historier opp igjennom! For en type!

Nå sitter jeg her å slapper av før gubbelill kommer hjem, så blir det litt mat og tidlig kveld for min del. Ny dag på jobb i morra, så prøve å slappe av det jeg kan og spare krefter. Ha en fortsatt fin kveld folkens!