en-Nordlys!

10/07/2022

Da er vi allerede halveis i januar, og et nytt år er godt i gang! De siste to ukene har jeg helt ærlig ikke vært så mye tilstede, vært litt i halveis koma pga forverret astma og bla bla bla. Ikke så mye å si der, men ting har gått litt trått her og dagene har gått til å holde meg så rolig som mulig. Nå er det bittelitt bedre og jeg kan delvis gå i trapper uten å krepere, så jeg er veldig fornøyd bare med det!

Det som er spennende er at med all hjemmetiden jeg har nå, så har jeg mistet litt døgnrytme og ligger gjerne oppe lenger enn jeg pleier, på både godt og vondt. Fordelen er at jeg tilfedigvis var innom en gruppe på facebook og der var det noen som hadde spottet nordlys i lille bygda her og utrolig nok så fikk jeg det med meg! Rett utafor soveromsvinduet danset lys på himmelen. Det er noe rart det med naturfenomen og det er helt fantastisk hvordan naturen kan lage så flotte kunstverk! Jeg var mildt sagt i ekstase, og spesielt da dette ikke er hverdagskost helt nede i foten av Norge. Og jeg fikk det faktisk med meg, som er enda mer utrolig!

Så her er et par bilder jeg klarte å ta, til tross for at det var på hell og at det var mobilbilder så ble det da noe! Ha en super dag!