en-Siste innspurt

14/05/2022

Ja nå er november godt i gang, desember nærmer seg og snart er dette året omme også. Når jeg tenker tilbake på dette året så har det vært som en berg og dal bane hele veien. Korona har vært en stor del av det, selv om det var en del lettelser i sommer og høst. Været har vært helt ekstremt med temperaturer nede i nesten 30 minusgrader til nesten 40 varmegrader, syke mengder snø og oversvømmelser jeg aldri har vært borti. Vi har fått gjort mye på gården her hjemme, med innkjøp av geiter og alt det har ført med seg, svigerfar og sambo har gjort ferdig platting, omriss av voliere til kongeparakittene og kanskje får vi ny trapp hvis tiden strekker til før snøen kommer. Mye småting som har skjedd hele veien, og gleder meg til veien videre og hva 2022 har å by på. Fått fresha opp voliera i stua med litt nye planter også, er så koselig der nå! 

Jeg er på sjette uka sykemeldt, og endelig skal jeg få prøve meg litt i jobb igjen neste uke, og som jeg gleder meg til å komme litt i gang igjen! Fortsatt mye smerter men dagene er litt lettere nå likevel så nå er det bare å komme tilbake med små skritt av gangen og prøve å ikke gå på en ny smell. Prøve å faktisk lytte til kroppen, for vil ikke ende her igjen for å si det sånn! 

Noe positivt har det vært å gå hjemme da, dyra har jo hatt selskap døgnet rundt og temming av geiter og kyllinger har gått mye bedre enn før! Har en super kosete hanekylling som alltid skal ha kveldskos, og kan gjøre omtrent hva jeg vil med han. Blir spennende å se når de skal slippes ut med de andre. Totalt har vi da 22 høner og 3 haner. Kan bli en spennende gjeng!

Nå ser jeg fram til en helg med Pets treff med jobben, hvor Trine Rein skal opptre og Lars Monsen skal holde foredrag. Gleder meg veldig! 

Nå skal vi straks se på førstegangstjenesten og slappe av før vi går inn i helga! God helg folkens!