en-Små gleder

24/04/2022

Små gleder, ja bokstavelig talt små også. Det går framover med de kjære små kyllingnurka vi har i annenetasje. Eldstemann har nesten ikke kyllingdun igjen på kroppen, de 3 andre er et par uker etter så de har fortsatt litt igjen. Ser ut som om det er 2 haner og 2 høner, men det blir spennende å se utfallet. Den eldste er ganske tam og har begynt å hoppe frivillig opp på armen, nr 2 har også begynt å la meg røre og holde uten å springe avgårde. De 2 andre er litt skremte enda, men det kommer seg! Moro er det uansett. 

Jeg får liksom mer tid med de nå om dagen og litt gøy å se at all tiden gjør nytte for seg. Så noe positivt er det å være hjemme. Hadde jeg ikke hatt alle dyra å styre med så vet jeg ikke helt hva jeg skulle gjort. 3 uker hjemme, og hver gang jeg tror jeg føler at smertene er på bedringens vei, så får jeg meg en smell. Kjenner jeg er lei av å gå hjemme og for hver dag så blir frustrasjonen større, vil ut å leve igjen, jobbe og få rutinene tilbake. At litt hælsmerter kunne ha så mye negativ innvirkning på kroppen er for meg helt absurd. Men de negative tankene får forbli mine, og får heller prøve å se noe positivt med å gå her hjemme, jeg får mer tid med dyra og det er det viktigste.

Idag ser det ut som om det skal bli ganske fint vær og svigerfar kommer innom, så blir de kanskje ferdig med resta av plattingen før vinteren virkelig viser sin ankomst. Så er det trappa igjen, og neste år kommer det fler prosjekter som jeg gleder meg veldig til!

Nå er det litt mer kaffetid med pusa og snart frokost tid, så får vi håpe denne dagen kan bringe med seg noe godt! 

Ha en riktig god søndag alle!