Godt Nytt År!

31.12.2021

Da var den her, siste dagen av 2021. For 2 år siden ville jeg aldri forestilt meg at jeg ville ende opp i et fint hus i Rakkestad, med masse plass til dyr og en fantastisk samboer som gjør alt for dyra og meg. For 2 år siden bodde jeg i en liten kjellerleilighet og var ikke akkurat håpefull for framtida når det kom til å få oppfylt den største drømmen min, å få meg hus! Men bare et par måneder senere fikk vi nøkler og flyttet inn samme dagen vi fikk dem, på bursdagen til min bedre halvdel og en uke før min egen. Perfekt start på 2020, som også var starten på en verdenspandemi som fremdeles herjer. Vil si vi var ganske heldige at vi fikk huset før det virkelig brøt ut i pandemi. 

2020 gikk, og plutselig var vi i 2021, tiden flyr vanvittig fort! I år har vi fått til mer enn vi har trodd vi skulle få til med platting, geiter, fugler, stuevolier, reptilrom og planene fortsetter i 2022. Helsa er dessverre ikke på min side i år, men håper at når det nye året starter og har fått kommet i gang at jeg også kan få litt muligheter til å få kjenne litt på livet igjen. Være aktiv, både i jobb og privat. Kunne gjøre ting jeg gjorde før igjen og kanskje mer! Man må jo håpe, ikke sant? 

Håper at 2022 kan bli et år med mange nye muligheter og forhåpentligvis mer positive utfall enn negative! Og med det ønsker jeg alle mine venner, kjente og familie et riktig god nytt år! Må det bli et bedre år for oss alle!