Hva er Forever Living?

08.09.2021

Hva er Forever Living, lurer du kanskje på? Det er nemlig et foretak som begynte med en Aloe Vera plante i Tempe, Arizona 1978, og som nå er bredt seg verden over og har forhandlere i over 160 land.

Litt sånn enkelt så har Forever Living produkter som baserer seg på Aloe Vera plantens fantastiske egenskaper, både på innsiden og på utsiden. Her finnes det et stort utvalg av hudprodukter, hårprodukter, kostholdsprodukter, husholdningsprodukter m.m. 

Jeg har selv alltid vært fan av Aloe Vera og alltid hatt en plante stående i tilfelle det skulle være behov for lindring på hud ved for eksempel skrubbsår, om jeg hadde brent meg på brennesle eller blitt solbrent. Jeg har også sensitiv hud og eksem og det er godt å ha en Aloe gel liggende om kløen blir for intens. Da jeg også fant ut at man også kan bruke dette i kostholdet, samt andre type hudprodukter ble jeg mer interessert i å lære mer om selve planten. Det er en spennende plante med mange egenskaper og når naturen kan gi oss noe så allsidig i en plante, så burde man bruke den godt!

Her kan dere lese om mine anbefalinger og erfaringer, samt bestille produkter direkte av meg eller ta steget videre og bli med i mitt team. Håper vi sees!