Masse som skjer!

03.10.2021
Ferdig resultat av stuevoliera!
Ferdig resultat av stuevoliera!

Høstværet er i fullt vigør om dagen. Regn, vind og blest, mørke kjølige kvelder og den beste tiden å sitte inne å se ut på ruskevær med en god kopp kaffe. Som idag, akkurat nå! Det er den gode idyllen å høre det blåser og regner ute, som  gjør det ekstra godt å sitte inne under pledd, med kaffekoppen og tenke på alt vi har fått til på den tiden vi har bodd her. Mye som skjer hele tiden, og jeg må stoppe opp og kjenne på den godfølelsen når dagene er litt tunge og mørketiden er her!

Så da kommer vi til det at vi har kyllinger i hus! Den første klarte seg dessverre ikke, men hell i uhell så sovnet den stille inn uten noe komplikasjoner der. MEN 2 av de andre eggene er klekket, og de er i super form, selv om jeg var veldig usikker på den tredje her. har den kommet seg på veldig kort tid! Den klekket på dag 21, var litt skjør helt i starten, beina var litt krøkete og trodde den ikke ville overleve. Men den overasket oss og nå har beina rettet seg nesten 100% og den er i full fart, så da satser vi på at den også klarer seg fint!  Vi venter også spent på om det er liv i de 2 andre eggene vi har i maskinen. De skal klekke snart hvis det er noe, så får de om det kommer noe der. Spennende!

Vi har jo også fått kaninunger og de er jo så søte! En sølv og en naturfarget! Gøy med unger på gården! 

Igår ble det bare avslapping, så idag står det husarbeid og volierbygging for tur. Min bedre halvdel er så flink i faget sitt, så blir gøy å se ferdig resultat! Oppdatering kommer!