Ny dag, nye muligheter

14.10.2021

Idag våkna jeg faktisk før klokken 6, uten vekkerklokke. Tror det å gå hjemme påvirker meg litt mer enn jeg burde la det gjøre. Men en god kaffekopp i mørket, med kattene rundt seg er utrolig kos. Helt mørkt ute, en egen ro så tidlig på morningen og det gir en så god start på dagen tross alt. Er så takknemlig for at jeg har alle dyra å stelle med, så jeg faktisk har noe å stå opp til. Noe å glede seg over, når andre ting går rett vest. Noe som gir meg det ekstra pushet for å få til noe positivt ut av en dårlig situasjon.

Også er det den hunden vår da, hu trenger jo mosjon og det gjør jo jeg og forsåvidt, så ut å gå må man. Langtur er ikke beina klare for, så jeg er så glad for at vi bor på landet og har masse jorder rundt oss så Kikki kan få løpe fra seg der. Problemet er at hvis jeg stopper, så stopper hu å! Rart det der, går hu i bånd vil hu helst bare dra og dra, men tar jeg av båndet så går hu bare i beina på meg. Så det er godt å kaste ut litt godbiter når jeg må ta pause, så får hu brukt snuta i hvertfall! Lille rare gode pia vår. Rart hvor glad man blir i de dyra.

Idag står det ikke mye på planen, hvile føttene og slappe av så godt jeg klarer. Fått time til røntgen om 2 uker, kan bli spennende å se hva bildene viser. Håpe at det er noe som kan fikse seg med litt hvile og at det går over snart. Jeg er ikke lagd for å være hjemme så lenge av gangen, så bare å krysse fingra og nyte at jeg har litt hjemmetid med dyra og sette pris på at jeg faktisk kan gå. De beina er viktige i hverdagen og når de svikter så merker man hvor mye man faktisk setter pris på de. Ikke alle er like heldige! 

Ellers håper jeg alle der ute har en flotters dag!