Plutselig var sommeren her!

08.06.2022

Ja nå er det en stund siden jeg har delt noe, og det er det en grunn til. Sliter en del med helsa og er mye sykehus og prøver og ditten og datten. Sliter også med fatigue så alt må planlegges hva enn jeg gjør og da blir ikke nettsiden og bildedeling prioritert.

 Men det er mye som har skjedd allerede siden vi hentet nyeste familiemedlemmet Ylva! Min kjære svigerfar har hjulpet oss med å få ferdig ramme til voliera på plattingen, lagd ny trapp til oss og hjulpet til med damgraving! Så stadig nye ting som dukker opp her. Setter så stor pris på den hjelpen vi får av de beste svigerforeldrene! De stiller alltid opp uansett,  fantastisk familie! Og ja hekken er jo nesten ferdig på plass, så hjelper på!

Og det er sommer, folkens! Det gikk så vanvittig fort fra kulde og gru til sommervarme og nydelige dager. Deilig å slippe jakke tross regnværsdager som dette! Og det gir meg litt glede at det er sommer og det er det eneste som er positivt med å være sykemeldt,  at nå kan sola nytes uansett! For helt ærlig så er det noe møkk å være sykemeldt og "usynlig syk" og ikke få gjort noe med det.. Alt må planlegges til minste detalj, skal jeg noe en dag må neste dag være fri ellers kræsjer det veldig. For dere som lurer på hvordan det er å være usynlig syk, så kan dere google skje teorien. Der kan dere få et lite innblikk av hvordan min hverdag er, og ofte er skjeene ofte brukt opp fra da jeg trår ut av senga. Å kjempe en kamp med seg selv fordi kroppen ikke fungerer er noe ingen vil forstå med mindre du faktisk sliter med det samme. Selv er jeg lei av at folk er dømmende og sier ting som "det er bare å trene det av seg" eller "du ser jo ikke syk ut". For når kroppen ikke klarer å løfte opp den tingen, når lammelsene slår inn, når det smerter i hele kroppen uansett hva du gjør,  når hodet ikke klarer å få fram ord, når man blir akutt sliten og må legge seg ned og når hodet føles som om noen bruker det som tromme osv(lista er laaang) så er det ikke bare å "trene det av seg", man kan ikke bare gjøre ditt og datt. Det er en daglig kamp for å overleve. Og ja man kan ikke se disse sykdommene jeg har og blir utredet for, men de er reelle og de ødelegger livskvalitet på det groveste. Så før du dømmer, spør deg selv hvordan du ville hatt det i mine sko. 

Det var dagens utblåsning! Har jo tatt en del bilder som jeg skal prøve å få delt litt sånn etterhvert, ting tar bare litt tid! Deler litt bilder i samma slengen da selvfølgelig!

Ønsker alle fine mennesker der ute en riktig god lille lørdag selv om det regner og blåser og er grått! Lag deg en god en!