Sommertider!

18.06.2021

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert og nå er sommeren godt i gang og mange har kanskje også startet ferie. Her planlegger vi hva som blir prosjekter i år og hva som blir neste års prosjekter. Priser på alt har økt betraktelig så det blir nok litt endring i planer men vi får se hva tiden bringer. 

Det som har skjedd da er jo at geitene har fått seg sommerbeite og de koser seg med masse plass og godt å spise! Hønene og resta av gjengen skal ut de også så fort de får luke. Fram til da har de fremdeles luftegården på framsida av bygget. Første møtet med geitene gikk ikke så bra, men etter en tid med å se hverandre gjennom gitter har de godtatt hverandre og de går heldigvis bra sammen i luftegården på framsida så utslipp på beitet kommer til å gå helt fint! Og det er ikke portforbud mer så det er positivt! 

Min bedre halvdel er flink til å få ting til å skje og han har fått satt opp 1 stort voliere til veverene og nå er snart alle fugla ute. Bare stærene igjen! Fint for fugla å få være ute nå i den beste årstida. Som de koser seg! 

Også er det jo lettelser i korona restriksjoner også og nå slipper vi endelig disse motbydelige munnbinda på jobb, forhåpentligvis så holder det seg sånn framover! Er jo lov å håpe! 

Nå er der bare å håpe på flest solfylte dager i sommer! Ønsker alle der ute en fin helg tross vær og vind! 


Første dag på beite
Første dag på beite
Møte med kaninene gikk strålende
Møte med kaninene gikk strålende
Portforbud opphevet og endelig kan de være ute
Portforbud opphevet og endelig kan de være ute
Joppehøna nyter gresset
Joppehøna nyter gresset