Søndags idyll

18.07.2021

Endelig søndag og planene for dagen er absolutt ingenting! Er så deilig å kunne ta dagen som den kommer, bare slappe av å gjøre det man vil når man vil! 

Juli måned har gått fort, nå er vi over halveis og er mye som har begynt å skje her hjemme. For det første så har min bedre halvdel og kjære svigerfar kommet i gang med plattingen vår! Godt å ha litt hjelp med prosjektene våre her!

I tillegg så har hønene fått ny luke bak hønsehuset. Dette er selvfølgelig veldig skummelt og trenger tid for å skjønne hvordan en rampe fungerer. Trodde høner var gla i vagler, men her er det ingen som har skjønt hvordan man egentlig er høne. Og når det kommer til andungene som begynner å bli store, så er det ingen som har lært dem å være ender, de har gått i hønene sine fotspor virker det som! Må jo bare le, de er jo noen artige vesener.

Når det kommer til geitene så begynner det å skje mer og mer framgang der. De er fortsatt litt usikre men samtidig super nysgjerrige og de følger med overalt. I går kveld slapp vi dem fritt på gården her for å se hvordan de tok det, og dette var veldig gøy! De fikk virkelig løpt fra seg og utforsket litt før mørket la seg over Rakkestad. Heldigvis løper de inn i huset når de føler at noe er skummelt, så godt at de har en plass de kan gå til når de trenger trygghet.

Nå er det bare å glede seg til plattingen er ferdig, slik at vi kan begynne å planlegge dekorering og møblering! Oppdateringer kommer! 

Ønsker alle en riktig god søndag!