Søndagskos

12.09.2021

Når man har jobbehelg så går helga så utrolig fort, nesten som et blunk, og da må man prøve å gjøre det beste ut av det man har! Spesielt når det er de få dagene man har sammen, er det viktig å sette pris på de dagene. Det er veldig lett å ta for gitt i en hektisk hverdag, men noen ganger må man bare slappe av og nyte det man har sammen!

Dagen startet med regn, masse masse regn og heldigvis ga det seg når svigerfar kom en tur innom for å hjelpe til på plattingen igjen. Etter noen timer var leveggen og ramme til voliere på plass! De gutta er gode å ha på en regnværsdag! 

Hehe, nok om det! Da han dro tok vi oss en god tur i skogen, tross litt regn var det veldig koselig å kjenne på den friske høstfølelsen! Det ble litt småspising av blåbær, det var ikke så mye men nok til litt niste på veien. Vi fikk også med oss noen fine fine kantareller og det endte i en kantarellstuing med nakkekoteletter og ovnsbakte poteter, og det var helt innafor på en søndagskveld! 

En vellykket søndag vil jeg si, med hjemmekos og samtidig fått gjort litt ut av dagen! Ha en god kveld og god start på en ny uke med nye muligheter!